Thursday, January 5, 2012

da du møtte henne den dagen visste du at hun ikke var seg selv, men hun sa det gikk bra og du valgte å late som om du trodde på det, selv om du visste at hun ikke hadde det greit - "hvorfor kan hun ikke bare gjøre det enklere ved å si det rett ut?"

samme kveld går hun ut av rommet flere ganger og du sitter igjen alene sammen med andre og dere fortsetter å le, og du lurer på hva som er galt det sekundet hun reiser seg for å gå, men du glemmer henne sekundet etter - du vet du burde følge etter fordi du vet det er nå hun trenger deg, men du vet du ikke kan løse problemene hennes og i kveld kan ikke være den kvelden du prøver på det uansett

1 comment:

  1. har lest bloggen din i et par uker nå, den er så fin og så ærlig og så godt skrevet. tenkte du bare skulle få vite det. det, og at dette innlegget er fantastisk, for sånn har man det altfor ofte.
    'men du vet du ikke kan løse problemene hennes og i kveld kan ikke være den kvelden du prøver på det uansett' senest i kveld kjente jeg på den, håpløsheten over å vite at jeg BURDDE, men at det rett og slett er for vanskelig.

    ReplyDelete

Blog Archive