Sunday, November 27, 2011

når han kan velge og vrake, vraker han deg.

altså, liksom, liksom, liksom

alle disse jentene som føler at deres mr. x er helt fantastisk når du er den eneste jenta i rommet, når du er den eneste med fitte og bambi-øyne... når dere er alene, når du ikke har konkurranse. det er deg han velger, han velger å ende opp i samme seng som deg.
du kysser ham nedover magen og han smiler og du sier at han er pen og at du alltid har lyst til å gjøre dette med ham.

men når du innser at du ikke blir valgt neste gang, for der er det plutselig en del andre fine jenter, og du siger etter et lite blikk - eller at han følger etter deg når du går forbi ham. men han ser ikke på deg en eneste gang. plutselig så er det noen andre som havner i hans armkrok, og du er alene fordi du satt og ventet på ham hele kvelden.

når han kan velge og vrake, vraker han deg. og sånn er det bare. hvorfor er det så vanskelig for deg å gjøre det samme? jenter er så desperate etter anerkjennelse. det er derfor, ikke sant? det er det som er problemet?

1 comment:

  1. kanskje? jeg vet ikke. gutter er vel det de også, men de lærer seg vel metoder for å unngå å virke desperate, i tillegg tror jeg helt ærlig at mange av dem tar lettere på livet enn hva vi gjør. men uansett er jeg glad for at du har slutta å prate med ham, jeg tror du har godt av den pausen

    ReplyDelete

Blog Archive